Particulars

Per què triar classes particulars per aprendre anglès?

 

Sovint, moltes persones desitgen aprendre anglès però se senten desanimades perquè creuen que no disposen del temps necessari per assistir a classe dues o tres vegades per setmana. Et sents identificat amb aquesta situació?

Has considerat l’opció de les classes particulars d’anglès?

 

Si encara no ho has fet, pensa-hi i demana’ns informació. Un pla personalitzat de formació pot ser la teva solució ideal perquè et permetrà:

1. Personalizació: Tu i el professor fixareu conjuntament els teus objectius d’aprenentatge. Avançaràs al teu propi ritme, assolint objectius, amb velocitats variables, de manera que la formació s’adapti perfectament a les teves necessitats en cada moment.

2. Flexibilidat: Tu decideixes quan i on fer les teves classes d’anglès, d’acord amb la teva agenda i horaris personals. Així, podràs integrar l’aprenentatge de l’anglès de manera efectiva a la teva vida laboral o acadèmica, sense haver-te de restringir als horaris fixos que imposen tradicionals altres formacions. Nosaltres ens adaptem a tu i t’ajudem a assolir els teus objectius.