Coaching
Business & Language

A AngliaSolution som especialistes en Business i Language Coaching, oferint un servei dissenyat per a moments específics o fites concretes en la teva carrera professional. Si tens un viatge de negocis o una conferència en un congrés, el nostre equip està preparat per oferir-te el suport necessari durant el teu procés de formació o per ajudar-te a destacar en aquests esdeveniments puntuals.

Treballem amb una metodologia que va més enllà de simplement aprendre una llengua; ens centrem en potenciar les teves habilitats comunicatives en totes les seves vessants. Considerem que l’aprenentatge d’una llengua estrangera és una eina essencial per a una comunicació efectiva i d’èxit en l’àmbit empresarial.

Els nostres Business i Language Coaches estan altament qualificats per guiar-te pas a pas, adaptant el programa a les teves necessitats específiques. Ja sigui que busquis millorar les teves habilitats lingüístiques per a una presentació o per a donar un nou impuls a les teves capacitats professionals. T’ajudarem a assolir els teus objectius amb un pla personalitzat i una estratègia basada en el teu perfil i les teves necessitats.

No perdis l’oportunitat de desenvolupar un domini complet de l’anglès i millorar així les teves habilitats empresarials.

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix i comença el teu camí cap a l’èxit en el món dels negocis!